Annonser

Glöm inte att…

…ta på dig fracken innan du fräser.

Världens bästa visitkort

För något år sedan så träffade jag en snubbe på en middag. Han var runt 40, pratade oavbrutet och stirrade in i mina ögon. När jag nämnde att jag jobbade inom reklam sken han upp och sa att vi jobbade i samma bransch. Han jobbade med ”event konsultering” och under diskussionens lopp så tror jag inte riktigt att det framgick vad han egentligen gjorde.

Vid slutet av måltiden så ville han i alla fall att jag skulle tycka till om hans visitkort. Orginalkortet var gjort med blyertspenna, inscannat och sen tryckt. Streckgubbarna på framsidan symboliserade hans olika intressen (mångsysslare) förklarade han. Han sken upp när jag sa att jag gillade det och frågade om jag kunde få det.

Världens bästa visitkort.

Postad: 10 januari, 2012  |  Av: Lucas   |  Under: Blogg   |  Kommentarer: inga
Kommentarer

Comments are closed.

Skriv kommentar
Mer från bloggen

På riktigt

27 juni, 2012

Bussresan till Berlin

8 juni, 2012

The Bones Brigade Video Show

4 juni, 2012

Sponsra en toy idag!

30 maj, 2012

Bara Burners – Ett gäng loafmän och deras konst

30 maj, 2012

Fuzi har lanserat en ny hemsida

22 maj, 2012

Fortfarande gubbfet!

15 maj, 2012

Alla kickar i Kickboxer efter varandra

9 maj, 2012

Bilder från biljettsläppet till Berlinresan på Viktors Kaffe 27/4

5 maj, 2012

All content is Copyright © 2011 - Mega Laser™ Magazine, all rights reserved.