Text: Frippe
Bild: Jonathan Hökklo
Postad: 16 augusti, 2011
Under: Artiklar
Ämnen: , ,
Kommentarer: inga

Annonser

Bildgalleri

Glöm inte att…

…ta på dig fracken innan du fräser.

Tyvärr finns det inga omröstningar för tillfället Tidigare omröstningar
japp,Han rockar Nike och Adidas samtidigt!

Mitt liv som hallick

På film ser man ofta hallickar i stora hattar, långa kappor och med mycket stålar. Man ska inte tro på allt man ser på tv. – I Sverige funkar det inte som i andra länder. Man kan inte stå på gatan och örfila horan. Folk skulle reagera. Det finns inga klassiska hallickar här, eller kanske någon, men inte många, säger hallicken Per.

Vår hallick är långt från den klassiska tv-hallicken. Han bor tillsammans med sin tjej som han säljer. Båda injicerar amfetamin. Dessutom försöker han hela tiden få henne att sluta sälja sig. Men när hon kommer hem med pengarna tar han gärna emot dem för att fixa tjack åt henne. Och sig själv.

– Jag försöker göra allt jag kan för att dryga ut kassan i det här företaget. Allt från stöldgodshantering till knarkförsäljning i den mån jag har, säger Per.

Men han tycker inte om att stjäla.
– Nej jag snor inte, eller kanske. Det beror på hur man ser det. Jag hittar grejer. Sen om det är grannens grejer spelar det ingen roll. Eller, jo det gör det, eller nej det gör det inte, säger han.

Hursomhelst så tycker han att det känns rätt jobbigt att ta emot pengar av sin tjej. Han försöker förtränga i den mån det går.
– Annars blir man sinnessjuk, änna.

Vår hallick har försökt göra allt han kan och lite till för att få henne att sluta, utan resultat.
– Hon var inne på den banan innan vi träffades så det är svårt att få henne att byta spår. Man blir beroende av snabba pengar. Tusen spänn på en halvtimme får du inte ens om det rinner droger ur öronen på dig. Eller i och för sig. Om det konstant rinner droger från dina öron kan du nog tjäna bättre.

Som vår hallick ser det finns det två typer av horor, köpfitta och hyrfitta. Skillnaden på de två fittorna är att köpfittan får man repa men inte hyrfittan.
Om han fick tag i någon som repat hans hyrfitta skulle han få vederbörande att skrika. Högt.

När hon kommer hem från världens äldsta yrke har hon ett leende på läpparna.
– Hon är oftast glad. Antingen för att det är avklarat eller för att hon trivs med uppmärksamheten, jag vet inte vilket.

Och ert sex. Efter att hon sålt sig?
– Det är inte helt lätt. Man förtränger så benhårt att man inte märker så mycket. Vårt sex kan vara allting från jättemysigt till rena skräckscenariot för potensen. Typ som när hon säger vissa grejer som är helt förödande för själen. Det tar tid att hämta sig från det. •

6 Tips från hallicken; Så få du henne att må bättre:
• Droger fungerar alltid. ”Det du vinner på karusellen det förlorar du på gungorna”.
• Ifrågasätt inte.
• Lyd. Uppför dig som en lydig hund.
• Hindra henne från att göra något dumt.
• Fixa mat
• Pyssla om henne.

Postad: 16 augusti, 2011  |  Av: Frippe   |  Under: Artiklar   |  Ämnen:   |  Kommentarer: inga
Kommentarer

Comments are closed.

Skriv kommentar
Fler Artiklar

GöteborgsOrginal
Älskade Göteborgsoriginal

Visst har Göteborg Glenn Hysén, Håkan Hellström och andra kändisar. Men vi har också en hel del mindre kända göteborgsoriginal. En del lokala, en del tragiska. Men alla har de gemensamt att de lämnat ett avtryck hos oss. Vi bad ett gäng... Fortsätt»

Mega Laser-Gubb-Tillbaka-som-ett-återfall
Tillbaka som ett återfall

Göteborg har många kompetenta rappare, men än så länge bara en legend. Gubb har överlevt kåken, konkurser, och enligt vissa, även döden. Vägen har varit lång, vägen har varit smal, men nu är han tillbaks som en käftsmäll och ser ljuset... Fortsätt»

Mega-Laser-Peter-Ahlborg
Peter Ahlborg, musiker, filmmakare och hemlös

Att slå sig fram i den kulturella svängen är som alla vet oerhört svårt. Om livet dessutom ständigt bjuder på motgångar så kan det få den starkaste person att tänka om. Men sedan finns det dem som aldrig slutar kämpa. En av dem är Peter... Fortsätt»

Mega-Laser-Botanikern
Botanikern

Hur ser vardagen ut för en gräsodlare? Vandrar han genom sina plantager och har en stab av soldater som skyddar grödorna? Eller är det kanske någon som är exakt som vem som helst? Vi tog ett snack med en hemmaodlare som med sina sexton års... Fortsätt»

Vad-blir-det-för-rap-2
Vad blir det för rap?

Vad som driver planeten framåt är experter, oavsett inriktning. Allt du vill veta och allt du inte visste du ville veta om ny och gammal hiphopmusik, det vet Petter, Sanna och Hugo bakom podcasten Vad blir det för rap? Fortsätt»

Johan-Wanloo
Johan Wanloo snackar hårdrock, Robocop och Atlantis

Han är en av landets flitigaste serietecknare. Tidningar som till exempel Kapten Stofil och Ernie har begåvats med hans serier vid sidan av egna album och illustrationsjobb. 2012 kan Johan Wanloo stoltsera med 25 år som serietecknare, vilket... Fortsätt»

Spännande...
Mördaren som kom in från kylan

Vår reporter Robert Warrebäck möter en man som delar med sig av en historia som tagen ur James Bond. När man finner sig vara en bricka i ett världspolitiskt spel med potentiellt dödlig utgång är det lätt att låta paranoian ta över ... Fortsätt»

Strippklubb-i-Egypten
På strippklubb i Egypten

Vår reporter Don Soja rapporterar från Egypten. I Hurghada träffar han en ”Bad muslim” som berättar om varför vissa kvinnor måste strippa. Över till Egypten. Fortsätt»

Mänskligt avskrap
Mänskligt avskrap – Nio porträtt från GBG

Konstnären EKTA har illustrerat för böcker, tidningar och så vidare. Då har han nästan alltid haft en text att utgå ifrån. Med projektet ”Mänskligt avskrap” ville han vända på ordningen. Han målade nio portätt som författaren och... Fortsätt»

All content is Copyright © 2011 - Mega Laser™ Magazine, all rights reserved.