Text: Lisa Lundgren
Postad: 1 november, 2011
Under: Artiklar
Ämnen: ,
Kommentarer: 1

Annonser

Bildgalleri

Glöm inte att…

…ta på dig fracken innan du fräser.

Tyvärr finns det inga omröstningar för tillfället Tidigare omröstningar
WTF-of-Facebook

WTF of Facebook

Det är lätt att hata Facebook. Den riktade reklamen handlar jämt om Clearblue fertilitetstest, "Verklighetens folk" gör reklam för sina fredagsmys och jobbiga klubbarrangörer skickar hundra events varje dag som alla ens kompisar klickar attending på och så går de inte dit ändå. Så får man stå där ensam med sin öl och vara förbannad för att man inte kan lära sig att det inte är ett löfte att klicka på en knapp på Facebook.

Men det som faktiskt är det bästa med Facebook är att folk helt glömmer bort hur många som ser allt de skriver och lägger upp. Bortanför allt det där fredagsmyset finns det massor av människor som verkar leva extremt skumma liv och postar bilderna om det i sina helt öppna profiler.

Här kommer de fem konstigaste bilderna jag har sett via min egen FB. Början på min WTF of Facebook-samling.

Skulle det vara någon som är med på dessa bilder och vill att vi plockar ned den så lägg ett mail till oss.


För det första: det är helt osannolikt att ett gäng punkare på riktigt är sådär klyschiga. Sitter utomhus i en stor hög, dricker ur dunken, däckar och spyr, allt på en gång. Det ser ut som att de är castade att bete sig extra träskpunkigt för att impa på nån, kanske på tjejen i stolen som ser lite nervös ut.. Och för det andra: känner tjejen på stolen resten av gänget? Är hon där med dem och hur kan hon i så fall vara så ren? Eller är hon inklippt?

 


Rast i porrfabriken. Här är det mycket som är fucked up alltså. Porrpungen, bananen, manuset, sexiga husan med ciggen. Kan väl säga att personen som laddat upp bilden inte är med på den, för att friskriva mig själv från misstankar om vad jag har för kompisar. Men hoppas att filmen åtminstone blev bra, för den ser för jävlig ut här.

 


Alltså, jag visste inte att folk som lyssnar på black metal målar sig i corpse paint när de ska på hemmafest. Fast det kanske inte är en fest, de kanske bara har samlats för att skrämma han där utan smink. Jag skulle i alla fall bli rädd om folk höll på sådär helt oförberett, och han i mitten ser allt annat än förberedd ut.

Och vad i helvete är dealen med att en nästan saknar ansikte helt och en annan har ett helt sjukt stort huvud? Är det ens riktiga människor? Jag får mardrömmar av den här bilden!

 


Vad gör dom? Det kan inte vara en spelning för ingen har instrument. Det kan inte vara en luftgitarrföreställning för det är det väl bara bresande sjuttiotalsrockers som sysslar med och jag ser inga såna på bilden. Det skulle kunna vara nån slags konsthappening men jag tippar mest på att det är ett ritualmord, pga blodiga killen som frontar. Fast varför är alla i så fall så oberörda?

 


Ja, jag ser vad som pågår här, hon ska hänga upp sig i krokar från huden på ryggen, men finns det på riktigt någon enda aktivitet som mer befogar ett ”WHAT THE FUCK?!” än den här aktiviteten? Va? Eller är det jag som är en moralkärring?

Tack till Lisa Lundgren för den här sjukt underhållande texten. Vi saluterar dig!

Postad: 1 november, 2011  |  Av: Lisa Lundgren   |  Under: Artiklar   |  Ämnen:   |  Kommentarer: 1
Kommentarer
Sonja | 21 november, 2011, 05:03

jag känner igen tjejen på översta!

Skriv kommentar
Fler Artiklar

GöteborgsOrginal
Älskade Göteborgsoriginal

Visst har Göteborg Glenn Hysén, Håkan Hellström och andra kändisar. Men vi har också en hel del mindre kända göteborgsoriginal. En del lokala, en del tragiska. Men alla har de gemensamt att de lämnat ett avtryck hos oss. Vi bad ett gäng... Fortsätt»

Mega Laser-Gubb-Tillbaka-som-ett-återfall
Tillbaka som ett återfall

Göteborg har många kompetenta rappare, men än så länge bara en legend. Gubb har överlevt kåken, konkurser, och enligt vissa, även döden. Vägen har varit lång, vägen har varit smal, men nu är han tillbaks som en käftsmäll och ser ljuset... Fortsätt»

Mega-Laser-Peter-Ahlborg
Peter Ahlborg, musiker, filmmakare och hemlös

Att slå sig fram i den kulturella svängen är som alla vet oerhört svårt. Om livet dessutom ständigt bjuder på motgångar så kan det få den starkaste person att tänka om. Men sedan finns det dem som aldrig slutar kämpa. En av dem är Peter... Fortsätt»

Mega-Laser-Botanikern
Botanikern

Hur ser vardagen ut för en gräsodlare? Vandrar han genom sina plantager och har en stab av soldater som skyddar grödorna? Eller är det kanske någon som är exakt som vem som helst? Vi tog ett snack med en hemmaodlare som med sina sexton års... Fortsätt»

Vad-blir-det-för-rap-2
Vad blir det för rap?

Vad som driver planeten framåt är experter, oavsett inriktning. Allt du vill veta och allt du inte visste du ville veta om ny och gammal hiphopmusik, det vet Petter, Sanna och Hugo bakom podcasten Vad blir det för rap? Fortsätt»

Johan-Wanloo
Johan Wanloo snackar hårdrock, Robocop och Atlantis

Han är en av landets flitigaste serietecknare. Tidningar som till exempel Kapten Stofil och Ernie har begåvats med hans serier vid sidan av egna album och illustrationsjobb. 2012 kan Johan Wanloo stoltsera med 25 år som serietecknare, vilket... Fortsätt»

Spännande...
Mördaren som kom in från kylan

Vår reporter Robert Warrebäck möter en man som delar med sig av en historia som tagen ur James Bond. När man finner sig vara en bricka i ett världspolitiskt spel med potentiellt dödlig utgång är det lätt att låta paranoian ta över ... Fortsätt»

Strippklubb-i-Egypten
På strippklubb i Egypten

Vår reporter Don Soja rapporterar från Egypten. I Hurghada träffar han en ”Bad muslim” som berättar om varför vissa kvinnor måste strippa. Över till Egypten. Fortsätt»

Mänskligt avskrap
Mänskligt avskrap – Nio porträtt från GBG

Konstnären EKTA har illustrerat för böcker, tidningar och så vidare. Då har han nästan alltid haft en text att utgå ifrån. Med projektet ”Mänskligt avskrap” ville han vända på ordningen. Han målade nio portätt som författaren och... Fortsätt»

All content is Copyright © 2011 - Mega Laser™ Magazine, all rights reserved.