Text: Fredrik Fermén
Postad: 4 januari, 2012
Under: Artiklar
Ämnen: , , , ,
Kommentarer: 2

Annonser

Bildgalleri

Glöm inte att…

…ta på dig fracken innan du fräser.

Tyvärr finns det inga omröstningar för tillfället Tidigare omröstningar
Don kalif är allt du önskade att du var

Playboyen Don Kalif avslöjar sina laster

Don Kalif gnuggar sina ögon, han är trött efter dagens träningspass som följdes av ett hastigt besök på Wandas Salonger. Vi befinner oss på hans favoritrestaurang, den italienska Alta Marea på Linnégatan och Don Kalif beställer in maten på flytande italienska. Det blir lasagne och ett kraftigt rödvin med undertoner av choklad och körsbär.

Don Kalif är illern från Toscana som 2004 lyste upp som en klar stjärna på den svenska wrestlinghimlen. Han säger själv att han är ett fysiskt fenomen med fantastisk styrka och snabbhet.

– Jag är utrustad med falkögon, ett enormt libido och ett vackert utseende som gör att kvinnor slänger sina telefonnummer och trosor efter mig, säger Don Kalif med en otroligt spännig ton i rösten.

Han har bland annat vunnit Swedish Wrestling Championship 2005 och Stockholm Wrestling Championship 2011.

Krögaren kommer ut från köket med vårat vin, han välkomnar Don Kalif med en öppen gest och häller upp vin för honom att smaka av. Efter en stunds sörplande sväljer han vinet och grimaserar ont.
– Jag hade kunnat göra ett bättre vin själv, säger Don Kalif och krögaren bockar sig baklänges tillbaka till kökets mörka vrå.

Vi börjar prata om mat och jag frågar honom vilken som är hans paradrätt.
– Åhh mamma mia, min lasagne är fantastisk. De hemliga ingredienserna är selleri, morot och vitlök. Sedan justerar jag smakerna med en skvätt Amarone, kalvfond och tomater från Toscana. Och béchamelsåsen ska röras med kärlek, säger han och spänner blicken i krögaren som kommer in med det nya vinet som tur nog blir godkänt denna gången.

Som den undersökande tidningen Mega Laser är tänkte vi ta reda på vad Don Kalif egentligen gör när han inte spänner musklerna i ringen. Han berättar att det blir mycket träning.
– Fem gånger i veckan tränar jag. Fyra gånger per dag äter jag vet du. Jag umgås också med galanta damer, åker sportbil och reser till länder med varmare klimat. Det blir mycket resor blir det.

Vad gör du när du inte Wrestlar, har du något jobb?
– Jag jobbar med Wrestling! Fast jag gör också foto- och modelljobb eftersom jag är hetast i stan. Men det blir mest träning.

Så mycket träning måste gett resultat, vad tar du i bänkpress?
– Jag ligger stadigt på över 100 kilo. Jag klarar säkert 180 kilo.

Jag rynkar på ögonbrynen och stämningen blir med ens något kyligare. Vår mat kommer in och samtalet går över i Wrestling. Nu på lördag är det Göteborg Wrestling Championship, men Don Kalif  ges ingen chans att vinna tillbaka bältet.
– Jag inblandad i en komplott! När jag skulle få min titelmatch ändrades den i sista sekund. Jag kommer istället att få möta den illaluktande grismannen Manimal, en förnedring som kommer att stå honom dyrt, säger Don Kalif och stirrar ned i bordet med sorgsna ögon.

Att bli av med det där bältet tog hårt på Don Kalif.
– Det kändes som att bli för med ljuset, eller bakom ljuset heter det. Som jag sa är det hela en komplott mot mig som atlet. Jag har blivit av med både Göteborgs- och Stockholmsbältet. Bältena ska tillbaka till den de var svarvade för, säger Don Kalif med bravur.

Han knäpper med fingrarna åt krögaren som hastigt dyker upp med en flaska champagne.

Du har ett rykte om dig att vara en streber, blir det mycket kokain och champagne?
– Det kan jag inte tala om.

Vilken är Don Kalifs favoritdrog?
– Att dra en pizzaspade i bakhuvudet på Hank Havoc.

På tal om oprovocerat våld, det ryktas om att du åkte på smäll på en klubb i Stockholm, vad var det som hände?
– He he, jag åkte inte på smäll. Det kom fram en riktig idiot och tafsade på min fru, Ms. Veronica. Det resulterade i att han åkte i gatan. När det dyker upp idioter blir jag tuff, både i och utanför ringen.

Don Kalif har avslutat sin måltid och häller upp glas efter glas med champagne. Hans tal blir allt sluddrigare och han beställer in en flaska grappa. Han blir allt mer osammanhängande i sina utlägg som skiftar mellan eskorter, berlusconi och snabba italienska sportbilar. Jag försöker finna en väg ut ur samtalet och ut ur restaurangen. Jag påminner honom om matchen på lördag och frågar om han inte måste upp och träna tidigt imorgon. Han viftar bort mitt förslag och förklarar hur han värmer upp inför en match.
– Jag laddar med massage och lite champagne. Det ska vara lugnt, jag behöver samla mina tankar för att kunna köra i Don Kalif-tempo, 200 procent.

Tillslut beställer vi in notan, men krögaren vill inte se våra pengar. Don Kalif ger honom high five och vi kan äntligen lämna restaurangen.

Det visste du inte om Don Kalif
– hans fem absolut största intressen
1. Nude pole aerobic
2. Eroz Ramazzotti
3. Sexy games
4. Giorgio Armani
5. Party

Så här ser det ut när Don Kalif går på krogen

Postad: 4 januari, 2012  |  Av: Fredrik Fermén   |  Under: Artiklar   |  Ämnen:   |  Kommentarer: 2
Kommentarer
Fuck Kalif | 4 januari, 2012, 01:28

Manimal kommer att mörda don kalif!

Styrbjörn | 15 januari, 2012, 12:41

Vilken gentleman! Det går inte hata honom, trots filmen. Han get ordet rockstar en ny definition..

Skriv kommentar
Fler Artiklar

GöteborgsOrginal
Älskade Göteborgsoriginal

Visst har Göteborg Glenn Hysén, Håkan Hellström och andra kändisar. Men vi har också en hel del mindre kända göteborgsoriginal. En del lokala, en del tragiska. Men alla har de gemensamt att de lämnat ett avtryck hos oss. Vi bad ett gäng... Fortsätt»

Mega Laser-Gubb-Tillbaka-som-ett-återfall
Tillbaka som ett återfall

Göteborg har många kompetenta rappare, men än så länge bara en legend. Gubb har överlevt kåken, konkurser, och enligt vissa, även döden. Vägen har varit lång, vägen har varit smal, men nu är han tillbaks som en käftsmäll och ser ljuset... Fortsätt»

Mega-Laser-Peter-Ahlborg
Peter Ahlborg, musiker, filmmakare och hemlös

Att slå sig fram i den kulturella svängen är som alla vet oerhört svårt. Om livet dessutom ständigt bjuder på motgångar så kan det få den starkaste person att tänka om. Men sedan finns det dem som aldrig slutar kämpa. En av dem är Peter... Fortsätt»

Mega-Laser-Botanikern
Botanikern

Hur ser vardagen ut för en gräsodlare? Vandrar han genom sina plantager och har en stab av soldater som skyddar grödorna? Eller är det kanske någon som är exakt som vem som helst? Vi tog ett snack med en hemmaodlare som med sina sexton års... Fortsätt»

Vad-blir-det-för-rap-2
Vad blir det för rap?

Vad som driver planeten framåt är experter, oavsett inriktning. Allt du vill veta och allt du inte visste du ville veta om ny och gammal hiphopmusik, det vet Petter, Sanna och Hugo bakom podcasten Vad blir det för rap? Fortsätt»

Johan-Wanloo
Johan Wanloo snackar hårdrock, Robocop och Atlantis

Han är en av landets flitigaste serietecknare. Tidningar som till exempel Kapten Stofil och Ernie har begåvats med hans serier vid sidan av egna album och illustrationsjobb. 2012 kan Johan Wanloo stoltsera med 25 år som serietecknare, vilket... Fortsätt»

Spännande...
Mördaren som kom in från kylan

Vår reporter Robert Warrebäck möter en man som delar med sig av en historia som tagen ur James Bond. När man finner sig vara en bricka i ett världspolitiskt spel med potentiellt dödlig utgång är det lätt att låta paranoian ta över ... Fortsätt»

Strippklubb-i-Egypten
På strippklubb i Egypten

Vår reporter Don Soja rapporterar från Egypten. I Hurghada träffar han en ”Bad muslim” som berättar om varför vissa kvinnor måste strippa. Över till Egypten. Fortsätt»

Mänskligt avskrap
Mänskligt avskrap – Nio porträtt från GBG

Konstnären EKTA har illustrerat för böcker, tidningar och så vidare. Då har han nästan alltid haft en text att utgå ifrån. Med projektet ”Mänskligt avskrap” ville han vända på ordningen. Han målade nio portätt som författaren och... Fortsätt»

All content is Copyright © 2011 - Mega Laser™ Magazine, all rights reserved.